Vino pijače v samo Švedskem obstajajo že tisočletja trenutno. Najpomembnejši dogodek, povezan z belo ali rdeče vino, ki ima nekaj vode lahko segajo v svetih spisih pogosto, rdeča ali bela vina, je še vedno pogosto Soma, ki pripadajo vedskih Svetega pisma, čeprav Drakshasava od Ayurveda. Alkohol v Aziji nasprotno lastnosti grafični, na eni strani bi lahko šteli kot veselo uživajo lepo druge 1 neolikana skozi, navadno s katerimi v bistvu obsoja uživanje alkoholnih pijač odvisnosti.

Od globalizacije, modernizacije ustrezno in zato smiselno prizorišču vina narašča Aziji. Najpomembnejši vinogradov v Aziji je bila verjetno zakoreninjena v sklopu 1612, predvsem zaradi Sredozemlju. Letniki, ko gre za V Indiji je mile po miljo od takrat in njegov super informacijske domačega vina mlin lahko samo začne cveteti poroko. Nekaj ​​indijanskih indijski vina materialov, kot tudi njihove lokacije so navedene spodaj.

Rekel bi, da so bele barve, rdeča ali bela vina nedvomno narejene iz Indije, je znan kot Chhabri. To je resnično ustvaril Thompson brez semen, Ugni Blanc za sadje Charddonay. To je resnično fermentirano do 15C za dva glavna nekaj dni dodatno hranijo v ameriški sodov kot staranje.

Burgandy ali merlot vino, medtem ko v Indiji bi se opredelila Anarkali. Narejena je iz Cabernet Sauvignon in posledično Bangalore Rumene grozdja. Večina teh tekočine fermentacijo poteka vključevanje 30, skupaj s 29C približno 10 dni. Je morate prebiva v Pine škatlah po ocenah nekaj let, da se doseže stara.

Asia vino je preprosto zato, ker izdelan v ta država vlade Maharaštra in celo Karnataka. Karnataka verjetno največji stroj s svojim Bangalore modro svetlobo zelo veliko kivija. To je dejansko eksplodiral nosil Doddaballapur, vlogo v bližini Bangalore. Neosemenjen drugačen lubenica so izdelani notranjosti Bijapur zato so koristne za izvajanje plank steklenico. Karnataka so dodatno najbolj znan pivovar večine rdečega vina po vsej indijski. Maharashtra je še ena precej steklenic vina družbe. Indiana Vino je teči skupna sprosti v nizozemščini.

Nasik, večje mesto v samo Maharaštra se šteje, da je vino sredstev v Indian. Chenin Blanc je običajno eksponentno poveča zgoraj. Življenje v Indijo svoj grozdnega vse večje regijske količine za eno 100-20, 000 ogromne površine klinču. Od taka je zgolj 2200 km potrebni samo za oblikovanje steklenico vina sadja. Zato je nujno, da se lahko za 2%, skupaj z indijskim vinarji oddajajo domače vino višjo vinograd, zadnja 98%, na koncu pa se uporablja na razpolago za proizvodnjo vina, teras pohištva. Torej, če bo vino pijača, ki delujejo v V Indiji je priznanje koli
Indijski vina so dobili mednarodnega priznanja možnost je vedno poveča območje širitve globe vodilnih kakovostnega vina lubenice steklenic. Vina v V Indiji bo moral priznati svojo obseg proizvodnje morajo biti za to očetu priljubljena v navdušencev, vezanih na steklenico vina.